Bursaspor'da kamp yeri planlanıyor

Bursaspor’da teknik direktör Pablo Martin Batalla Özlüce’deki mesaisine bu hafta başlayacak. Arjantinli çalıştırıcı yönetimle birlikte yeni sezon öncesi yapılacak hazırlık kampını planlayacak. Kamp için düşünülen bölgeler arasında Makedonya ve Bolu var.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 08:06

Bursaspor’da yeni sezon için geri sayım sürerken yönetim transfer çalışmaları ve kamp yeri planlamasını bir arada yürütüyor.

BATALLA MESAİYE BAŞLIYOR

Yeşil Beyazlılar’da teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın Özlüce’de mesaisine başlamasının ardından izlenecek yol haritasına son şekli verilecek. Yönetimin Batalla ile yaptığı ön görüşmede kamp çalışmalarının Bursa’da başlamasına karar verildiği bildirildi.

BATALLA VE ÇELİK GÖRÜŞECEK

Yeşil Beyazlılar’ın ikinci etap için düşündüğü bölgeler arazsında yurtdışı da var. Buna göre yeni sezon için yurtdışında Makedonya, yurt içinde de Bolu arasında tercihini yapılacak. Her iki bölge için temaslar ve araştırmalar sürüyor. Pablo Martin Batalla, başkan Enes Çelik’le görüşmesinin ardından kampta oynanacak hazırlık maçlarına ve çalışma ortamına göre yer konusunda tercihini yapacak.