Bursaspor'da Hamza Gür tam bir joker!

Bursasporlu Hamza Gür ortaya koyduğu performansla takımın önemli isimlerinden bir oldu. Teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın hamle oyuncusu olarak değerlendirdiği 30 yaşındaki krampon ilk 11’de başladığı Muşspor maçındaki futboluyla beğeni topladı. Farklı bölgelerde görev yapmasıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu Yeşil Beyazlı takımda joker kimliğine büründü.  

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 08:39

Bursaspor’un sezon başında Ankaraspor’dan transfer ettiği Hamza Gür Yeşil Beyazlı takımda sergilediği performansla dikkat çekmeyi başardı.

TAKIMA ARTI DEĞER SAĞLADI

Teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın hamle oyuncusu olarak kullandığı tecrübeli futbolcu oyunda kaldığı süre boyunca takıma artı değer sağladı. Hamza Gür ligde ve kupada oynanan tüm maçlarda forma giydi. Düzcespor karşısında 17, Tokat Belediye Plevne mücadelesinde 31, Ergene Velişeme maçında da 45 dakika oyunda kalan Hamza Gür Muşspor önünde de ilk 11’de sahaya çıkarak 90 dakika forma giydi. 30 yaşındaki krampon maç boyunca takımın en çok mücadele eden oyuncularından biri oldu.

397 MAÇTA 89 GOL ATTI

Teknik direktör Pablo Martin Batalla Hamza Gür’ü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bozüyük Vitraspor karşısında da ilk 11’de sahaya sürmüştü. Oynadığı maçlarda tam bir joker kimliğine bürünen deneyimli futbolcu şu ana kadar sergilediği performansla tribünlerin ve teknik heyetin beğenisini kazandı. 1994 Ürdün doğumlu Hamza Gür sürati ve enerjisiyle dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu Bursaspor’dan önce İskenderun Demir Çelik, Körfez İskenderun,  1461 Trabzon, Hatayspor, Boluspor, Keçiörengücü ve son olarak Ankaraspor’da forma giydi.  Profesyonel kariyerinde oynadığı takımlarda toplam 397 maça çıkan Hamza Gür 89 kez gol sevinci yaşadı.