Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin: Bursa çok güçlü ama biz sahipsiz kaldık

Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin yeni sezon öncesi hedefleriyle ilgili konuştu. Takımda pozitif bir hava yakalandığını belirten Sezgin sponsorluk konusunda çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:00

Sezer Sezgin yaptığı açıklamada, “Avrupa'da final oynadık. Ligde yıllardır play-off'u kovalayan bir takım olduk. Bu sene de Basketbol Süper Ligi, kalite olarak bence Avrupa'nın en iyi ligi. Bu sene kötü diyebileceğimiz bir takım yok." dedi. Geleceğe ümitle baktıklarının altını çizen Sezer Sezgin, “Gelecek adına Bursaspor Basketbol olarak ümitliyiz. Bursaspor isminin ve armasının olduğu her yerde özellikle futbol tarafıyla beraber bu sene bütün rakipler bize karşı ekstra motive olarak çıkıyor. Biz buna alışığız. İç saha maçları biraz daha avantajlı. Bu sene çok mütevazı bir bütçeyle yola çıkıyoruz. Tüm ekibimizi kutluyorum. Güzel, karakterli bir takım oluşturdular. Bir sene boyunca alınan oyuncuların araştırmasını yaptılar. Güzel bir takım kurduk. Gerçekten çok kaliteli ve karakterli oyuncular. Sportif başarı anlamında bunları süslersek üst sıralarda sezonu bitiririz." diye konuştu.

İsim sponsorluğu arayışlarından bahseden Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin, “O kadar çok Türkiye'ye mal olmuş büyük markaların da olmasına rağmen biraz sahipsiz kaldık.” dedi. Sponsorluk dışında kulübe önemli destekler sağlandığını aktaran Sezgin, Barış Spor Salonu'nun hazırlık çalışmaları için kendilerine tahsis edilmesinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e de teşekkür eden Sezgin, "Tabii bir isim sponsoru niye olmasın. Bu tür büyük kulüpler, büyük camialar isim sponsoruyla beraber hedeflerini de yukarıya çekebiliyor. İnşallah bir isim sponsoru gelir, biz de hedeflerimizi biraz daha yukarıya çekmiş oluruz." değerlendirmesini yaptı.