AS TV’ye konuk olan Bursaspor Başkanı Sinan Bür: "Özlüce harap! Kimin ne görev yaptığını bilmiyoruz..."

Bursaspor’un yeni başkanı Sinan Bür, AS TV’de yayınlanan Markaj Özel programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Bür'ün açıklamasından satır başları...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 23:09

AKLIMIZDAN GEÇİRMİYORUZ...

“Biz yapacağımız işi yaparız deriz Yapamayacağımız işte de ‘bunu beceremiyoruz’ deriz. Bursaspor kümede kalsın istiyoruz. Ama düşürsek de üçüncü ligde daha hazır, kaliteli, genç bir jenerasyon var. onlarla da oynarız ama öyle bir şey aklımızdan geçmiyor.”

ONLARA İHTİYACIMIZ VAR...

“Yeni antrenörümüz Ümit Şengül göreve başladı. O da bizim formamızı giydi. Biz yola çıkarken Bursaspor formasını giymiş, onun ağırlığını hissetmiş arkadaşları ekibimize aldık. Şimdi ilk etapta Bursaspor Profesyonel Futbolcu Dayanışma Derneği’nde yer alan arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Sonrasında yine eski futbolcu arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Onlara da ihtiyacımız var.”

KİMSE AYRILMAYI DÜŞÜNMESİN...

“Takımdan maddi sorunlar nedeniyle ayrılmak isteyen oyunculara bir şeyler vermemiz lazım ki onların kalmasını sağlayalım. Onlarla ilk yaptığımız toplantıda ‘Buradan gitmeyi kimse düşünmesin’ dedim. ‘Bursaspor büyük bir kulüp burada kimsenin parası kalmamıştır’ diye konuştum. Onlara bu takımı hep birlikte kurtaralım’ dedim. Sonuçta bunlar çocuk. Ailelerinin de ihtiyacı varsa bunu da çözmemiz lazım. Ki çözeceğiz.”

İŞİMİZ DAHA ZORLAŞTI...

“Puan silinmesiyle birlikte işimizin zorluk derecesi arttı. Bizim şimdi sahamızda kaybetmememiz lazım. Dışarıdan da puanlar getirmemiz lazım. Şuan çocukların kapasiteleri istediğimiz gibi değil ama onları arttıracağız. Yeni gençleri takıma monte edeceğiz. 3-4 maçta takıma yeni bir görüntü değiştirmemiz lazım. Ki bu olacaktır. Ondan sonra da sürprizler yapacağız. Altyapıdan yetenekli oyuncularımızı da bu süreçte A Takım’a monte etmeyi düşünüyoruz.

ÖZLÜCE HARAP KULLANILMIŞ...

“Özlüce’de değişik bir sürü insan var. Orası biraz harap kullanılmış. Orada kimlerin ne görev yaptığını da bilmiyoruz. Bazıları sözleşme yapmış, bazılarının hiçbir şeyi yok. Orada biraz hatır gönül ilişkileri var gibi geldi. Onları düzenleyeceğiz. Ben Vakıfköy’ü daha çok severim ama Özlüce’de bir disiplin sağlamamız lazım."

FARUK ÇELİK'E GİDECEĞİZ...

“Sayın bakanımız, Artvin Milletvekili Faruk Çelik ile görüştüm. Bize Bursa Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’a birlikte gideceğimizi söyledi. Ondan da destek isteyeceğiz. Sayın Alinur Aktaş,’la, Mustafa Bozbey’le BTSO Başkanı Sayın İbrahim Burkay’la görüşeceğiz.”