UKOME Bursalı muhtarın talebini görüştü! 2 otobüs hattının güzergahı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kurulu, Nilüfer ilçesine bağlı Yaylacık mahallesinin muhtarı Basri Uzgur'ün 2 otobüs hattının güzergahında revizyon yapılması talebini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 10:26

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Başkanlığı'nda 3 Eylül Salı günü saat 11:30'da toplanan UKOME Kurulu, gündemdeki konuları görüştü.

Yaylacık mahallesi muhtarı Basri Uzgur, UKOME'den 13. sokak, 36. sokak ve 52. sokakta park yasağı uygulanmasını, B/33 ve B/33-H nolu otobüs hatlarının güzergahlarında revizyon yapılmasını ve 42. Sokak üzerine bas-geç sinyalizasyon tesisi kurulmasını talep etti.

Söz konusu talebi değerlendiren Ukome Kurulu, gerekli inceleme ve araştırmaların yapılması için Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Il Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ve Nilüfer Belediye Başkanlığı temsilcilerinden alt komisyon oluşturulmasına, konu ile ilgili hazırlanan raporun bir sonraki UKOME Kurulu'nda görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

SEFERLERİNİN ARTIRILMASI İSTENMİŞTİ

Nilüfer ilçesine bağlı 30 Ağustos Zafer mahallesinin muhtarı Halil Özçoban da okulların açılmasıyla sabah ve akşamları yaşanan yoğunluktan dolayı B/33, B/33K ve B/33A hatlarına ek sefer konulmasını istemişti.