Terör saldırısı nedeniyle Bursa'daki etkinlikler iptal! Belediyeler tek tek duyurdu

Türk Havacılık ve Uzak Sanayii A.Ş'ye (TUSAŞ) düzenlenen hain terör saldırı nedeniyle Bursa'daki belediyeler etkinlikleri erteleme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 09:30

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. 

Hain saldırı sonrası 5 kişi şehit olurken 22 kişi de yaralandı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan haber sonrası Bursa'daki belediyeler önceden planlanmış etkinliklerini iptal etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bursa Büyükşehi Belediyesi, kanlı terör saldırısı sonrası çok sayıda etkinliğin iptal edildiğini duyurdu.

Büyükşehir'in açıklaması şu şekilde:

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle; Cumhuriyet Bayramı kapsamında 24-25-26 Ekim tarihlerinde Bursa Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlikler iptal edilmiştir.Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Teröre lanet olsun!

YILDIRIM BELEDİYESİ

Yıldırım Belediyesi Basın Müdürlüğü, "Ankara'da düzenlenen menfur saldırıdan ötürü şehitlerimiz olması hasebiyle yarın gerçekleştirmeyi planladığımız programımız ileri bir tarihe tehir edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Milletimizin başı sağ olsun." açıklamasında bulundu.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ

Osmangazi Belediyesi, hain terör saldırısı nedeniyle 23-24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan açılış ve etkinlikleri ileri bir tarihe erteledi.

Yapılan ilk açıklamalara göre 4 şehit, 14 yaralının olduğu terör saldırısını kınayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.