Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık uyarısı: Yağış tahmini iptal, hafta sonuna kadar... (23 Ekim 2024 Bursa hava durumu)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 23 Ekim 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün boyu termometreler en yüksek 21 dereceye kadar tırmanırken, cuma günü için yapılan yağış tahmini de değişti. Sıcaklıklar hafta sonuna kadar 20 derecenin üzerindeki seyrini sürdürmeye devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:12

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda şehir genelinde gün boyu az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 20 derece üzerinde seyrederken, dün yapılan yağış uyarısı da iptal oldu. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın üçüncü iş gününe 7 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde puslu, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 21 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 17 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ TAHMİNİ İPTAL, SICAKLIK 20 DERECE ÜZERİNDE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde yeni haftada parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olurken termometreler ise 20 derecenin üzerinde seyredecek.

PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 21 derece CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 22 derece CUMARTESİ pusluparçalı bulutlu ve güneşli 21 derece PAZAR az bulutlu ve güneşli 22 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (23 EKİM 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ