Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık uyarısı: Yağış için gün verildi... (21 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 21 Mayıs 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken, termometreler ise en yüksek 25 dereceyi gösteriyor. Öte yandan sıcaklık yükselişi yarın da sürerken sağanak yağış geçişi için ise gün verildi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 10:00

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda hava sıcaklığında yükseliş önümüzdeki günlerde de devam ederken, sağanak yağış için gün verilerek uyarı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ikinci iş gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 25 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 24 derece olarak ölçülürken açık gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK YÜKSELİŞTE, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometrelerde yükseliş sürse de gün verilerek gökgürültülü sağanak yağış uyarısı geldi.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 28 derece, PERŞEMBE gökgürültülü sağanak yağışlı 25 derece, CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 23 derece, CUMARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 24 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (21 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ