Meteoroloji'den Bursa'ya kavurucu sıcaklık uyarısı! Termometreler 36 dereceye kadar yükselecek...(2 Haziran 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Bursa'da hava nasıl? Meteoroloji Bursa için 2 Haziran (Pazar) hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde sabah ve öğle saatlerinde açık ve sıcak bir hava yaşanırken yaşanırken öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 30 derecenin üstüne çıkıyor. Öte yandan yeni haftada sıcak hava dalgası ile termometrede sıcaklıklar 36 dereceye kadar yükselirken Bursa için kavurucu sıcaklık uyarısı yapıldı . İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 10:03

Meteoroloji tarafından Bursa için gün içinde az bulutlu ve sıcak hava etkili olacağı belirtilirken yeni haftada ise kavurucu sıcaklar için uyarı verildi. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Hafta sonunun ikinci gününe 26 derecelik bir sıcaklık ile başlayan Bursa'da sabah saatlerinde açık bir gökyüzü ile birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru sıcaklıklar yükselişe geçerken Bursa semalarında az bulutlu hava etkili oluyor.

Öğle saatlerinde ise sıcaklıklar 33 dereceye yükselirken bulutsuz ve açık gökyüzü ile birlikte hissedilen sıcaklık 35 derece olarak ölçülüyor.

Öte yandan öğle saatleri sonrası Bursa'da hava değişimi yaşanmadan yakıcı sıcaklar etkisini sürdürüyor.

Akşam saatlerinde az bulutlu ve 26 derecelik bir sıcaklık ile Bursa'da gün batımı gerçekleşiyor.

Gece saatlerinde ise termometreler 26 dereceyi gösterirken bulutsuz ve açık bir gökyüzü ile birlikte Bursa'da gün sona eriyor.

BURSALILAR DİKKAT! YENİ HAFTADA KAVRULACAKSINIZ

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu. 

Meteoroloji'nin raporuna göre:

Bugün (PAZAR) sıcaklıklar gün içinde en yüksek 33 derece olarak ölçülürken gün boyunca az bulutlu hava Bursa semalarında etkili oluyor.

Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda Bursalıları kavurucu sıcaklar bekliyor.

PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 34 dereceye kadar yükselirken şehir geneline parçalı bulutlu ve açık bir hava yaşanıyor.

SALI gününde sıcaklıklar tavan yaparak termometrelerde dereceler 36 olarak ölçülüyor.

ÇARŞAMBA gününde ise sıcaklıklar 33 derece olarak ölçülürken Bursa'da gökyüzü açık ve az bulutlu bir gökyüzü yaşanıyor.

PERŞEMBE günü sıcaklık en düşük 18 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde kavurucu sıcakların da etkili olmasıyla birlikte sıcaklıklar 31 derece olarak ölçülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (2 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU