Meteoroloji'den Bursa'ya hafta sonu uyarısı! Gün verildi: Sıcaklıklar...(17 Ağustos Cumartesi Bursa'da hava nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 17 Ağustos (Cumartesi) hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde haftanın altıncı gününde sabah ve öğle saatlerine doğru 30 derecenin üzerine çıkmazken nemin az olması ile birlikte kavurucu sıcaklar etkili oluyor. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise sıcaklıkların düşmesi ve nem oranının yükselmesi ile birlikte havanın serinlediği Bursa'da sıcaklık 26 derece oluyor. Öte yandan Meteoroloji tarafından Bursa için yapılan 'yüksek nem' uyarısının yanında sıcaklıklar düşmeye başlasa da dereceler tekrardan 34'e kadar yükseliyor. Nem oranın da artış ise yüzde 84'lere kadar çıkıyor. Bursa'da sıcaklıklar nasıl? Bursa'da hava nasıl? İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 11:03

Meteoroloji'nin raporuna göre Bursa'da termometreler düşüşe geçmesine rağmen yüksek nem oranı etkisini arttırmayı sürdürüyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Haftanın altıncı gününe 24 derecelik sıcaklık ile başlayan Bursa'da sabah saatlerinde yüzde 54'lik bir nem oranı ve açık hava ile birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru sıcaklıklar termometreler 5 derece birden yükselirken Bursa semalarında az bulutlu ve açık bir hava yaşanıyor.

Öğle saatlerinde ise sıcaklıklar 33 derece olarak ölçülürken nem oranının ise düşüşe geçmesi ile birlikte terleten sıcaklar yerini yakıcı sıcağa bırakıyor.

Öte yandan öğle saatleri sonrası da Bursa'da termometrelerde hissedilen sıcaklık 30 derece olarak ölçülüyor.

Akşam saatlerinde sıcaklıkların 26 dereceye kadar inmesi ile birlikte Bursa'da gün batımı gerçekleşiyor.

Gece saatlerinde ise termometreler 24 dereceyi gösterirken açık ve temiz bir gökyüzü ile birlikte Bursa'da gün sona eriyor.

BURSA'DA SICAKLIKLAR DÜŞÜŞE GEÇİYOR AMA...

Öte yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu. 

Bursa için yeni raporda sıcaklıklar düşüşe geçsede nem oranlarının yüzde 50 üzerinde seyretmesi ile birlikte sıcak hava üzerinde de etkisi hissediliyor.

İşte yeni haftada Bursa için sıcaklık tahminleri:

Bugün (CUMARTESİ) sıcaklıklar gün içinde en yüksek 33 derece olarak ölçülürken sıcak hava Bursa semalarında etkili oluyor.

PAZAR gününde hava sıcaklığı gün içinde 32 derece olurken nem oranı ise yüzde 74.

PAZARTESİ gününde sıcaklıklar termometrelerde 32 dereceye kadar yükselirken akşam saatlerinde bu sıcaklık 20 dereceye kadar iniyor.

SALI günü ise termometreler 34 dereceyi gösterirken nem oranı gün içinde yüzde 63 seviyelerine kadar çıkıyor.

ÇARŞAMBA günü en düşük sıcaklık 22 derece olarak ölçülürken en yüksek ise 32 derece oluyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 AĞUSTOS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU