Meteoroloji'den Bursa'ya flaş sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı! Saat verildi... (12 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 12 Temmuz Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü öğle saatleri sonrası yerini bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış geçişlerine bırakırken, ölçülen sıcaklık 33, hissedilen sıcaklık ise 37 derecelere kadar tırmanıyor. Öte yandan yağış geçişleri yarın da devam edecek, pazar günü ise rüzgar etkili olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 09:29

Meteoroloji yayınladığı son raporunda Bursa için gün içerisinde sağanak yağışla ilgili saat vererek uyarıda bulunurken, 33 derece ölçülen sıcaklıkla birlikte hissedilen sıcaklığın ise yağmurla birlikte pik yapması bekleniyor. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 23 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 29 derece, hissedilen sıcaklık ise 31 derece.

Öğle saatleri sonrası gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 29 derece olarak ölçülürken gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde bölgesel gökgürültülü sağanak yağış geçişleri birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ VAR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde sağanak yağış geçişleri hafta sonunun ilk gününde de devam edecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 33 derece PAZAR rüzgarlı ve parçalı bulutlu 33 derece PAZARTESİ az bulutlu ve güneşli 34 derece SALI az bulutlu ve güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (12 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ