Meteoroloji'den Bursa'ya sağanak yağış uyarısı geldi! Saat verildi, yeni haftaya kadar... (29 Ağustos 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 29 Ağustos Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından sağanak yağış geçişleri bölgesel olarak öğle saatleri sonrasında yüzünü göstermeye başlıyor. Öte yandan Bursa genelinde bugünden itibaren yeni haftaya kadar sağanak yağış geçişleri etkili olsa da sıcaklık 30 derece seviyelerinde seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 08:01

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre gün içerisinde sıcaklık 30 derecelere kadar ulaşsa da saat verildi ve 5 gün boyunca etkili olacak sağanak yağış geçişleriyle ilgili uyarılar art arda geldi. İşte 5 günlük Bursa için hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu gökyüzü ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 27 derece.

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken bölgesel etkili olan yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bugün itibariyle bölgesel sağanak yağış geçişleri önümüzdeki haftaya kadar aralıklarla etkili olurken termometreler ise 30 derece seviyelerinde seyredecek.

CUMA sağanak yağışlı 30 derece  CUMARTESİ sağanak yağışlı 30 derece PAZAR sağanak yağışlı 31 derece PAZARTESİ sağanak yağışlı 29 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (29 AĞUSTOS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ