Meteoroloji'den Bursa için yeni yağış uyarısı: Saat verildi, sıcaklık... (10 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 10 Temmuz Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün yanı sıra öğle saatleri sonrasında saat verilerek gökgürültülü sağanak yağış geçişleri için uyarı yapıldı. Öte yandan sağanak yağış geçişleri Bursa'da hafta sonuna kadar aralıklarla devam edecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 09:46

Meteoroloji'nin hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için sıcaklıkla birlikte saat verilerek gökgürültülü sağanak yağış için uyarı yapılırken, yağış geçişlerinin hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın üçüncü gününe 22 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 34 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 30 derece olarak ölçülürken sağanak yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK, SAĞANAK YAĞIŞ, RÜZGAR...

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün itibariyle başlayan sağanak yağış geçişleri hafta sonuna kadar sürecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PERŞEMBE gökgürültülü sağanak yağışlı 32 derece CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 32derece CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 33derece PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (10 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ