Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarı geldi: Sıcaklık, rüzgar, sağanak yağış... (9 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 9 Temmuz 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken termometreler 35 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yarından itibaren sağanak yağış geçişleri ve rüzgarlı hava Bursa genelinde hafta sonuna kadar etkili olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 09:56

Meteoroloji'nin hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için sıcaklık açıklaması yapılırken, yarından itibaren ise gökgürültülü sağanak yağış ve rüzgarlı hava için gün gün uyarılar art arda geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ikinci gününe 23 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 33 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 35 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 33 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK, SAĞANAK YAĞIŞ, RÜZGAR...

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde yarından itibaren gökgürültülü sağanak yağış geçişleri yeniden yüzünü göstermeye başlayacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

ÇARŞAMBA gökgürültülü sağanak yağışlı 33 derece PERŞEMBE rüzgarlı ve parçalı bulutlu 33 derece CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 29 derece CUMARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (9 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ