Meteoroloji'den Bursa için yeni raporunu açıkladı: Rüzgar, sıcaklık... (25 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 25 Haziran 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde hava sıcaklığı 34 derece seviyelerine kadar tırmanırken, akşam saatlerine kadar rüzgarlı havayla birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor. Öte yandan yarın için de rüzgar etkili olmaya devam ederken, hafta sonuna kadar termometrelerde birkaç derecelik düşüşler bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 09:52

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre saat verilerek rüzgarlı hava uyarısı yapılırken, gün içerisinde hava sıcaklığı 34 derece seviyelerine kadar tırmanacak. Öte yandan gün gün sıcaklık açıklaması geldi. İşte detaylar...

Haftanın ikinci iş gününe 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da rüzgarlı, az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde rüzgarlı, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 31 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası rüzgarlı, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 34 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 32 derece olarak ölçülen sıcaklık ve rüzgarlı havayla birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

TERMOMETRELER BİRAKÇ DERECELİK DÜŞÜŞ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde yeni haftada termometreler aynı seviyelerde seyrederken hafta sonuna doğru ise birkaç derecelik düşüşler yaşanacak.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

ÇARŞAMBA rüzgarlı ve güneşli 33 derece PERŞEMBE az bulutlu ve bol güneşli 32 derece CUMA az bulutlu ve bol güneşli 31 derece CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (25 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ