Meteoroloji'den Bursa için sıcaklık açıklaması: Termometreler... (26 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 26 Haziran 2024 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 33 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan hafta sonuna kadar termometreler 30 ila 33 derece seviyelerinde seyrederken bol güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 09:25

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda termometreler gün içerisinde saat verilerek 33 derece uyarısı yapılırken, hafta sonuna kadar gün gün hava durumu detayları açıklandı. İşte detaylar...

Haftanın üçüncü iş gününe 17 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da açık ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 29 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 30 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK SABİT SEYREDİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonuna kadar hava sıcaklığı 30 ila 33 derece seviyelerinde seyrederken bol güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam edecek.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PERŞEMBE bol güneşli 33 derece CUMA rüzgarlı ve bol güneşli 31 derece CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 30 derece PAZAR rüzgarlı ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ