Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu uyarısı: Termometreler yükseliyor... (6 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olurken ölçülen en yüksek sıcaklık 31 derece oluyor. Yağış geçişlerinin terk ettiği hafta sonu termometreler yükselişe geçerken yeni haftada da hava sıcaklığı 34-35 derece seviyelerine kadar yükselerek bunaltacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:21

Meteoroloji'nin hazırladığı hafta sonu tahmin raporunda yağışın sona erdiği Bursa genelinde termometreler yeniden yükselişe geçerken bugün ve yarın için sıcaklık uyarıları geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 29 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 29 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ BİTTİ, SICAKLIK YÜKSELECEK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde etkili olan yağış geçişleri sona ererken, hafta sonundan itibaren termometreler yeniden tırmanışa geçiyor.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece PAZARTESİ bunaltıcı sıcaklık 34 derece SALI bunaltıcı sıcaklık 35 derece ÇARŞAMBA bunaltıcı sıcaklık 35 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (6 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ