Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu uyarısı: Önce kuvvetli yağış sonra güneş... (11 Mayıs 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde hafta sonunun ilk gününde termometreler gün içerisinde en yüksek 16 dereceye kadar tırmanırken, sabah saatlerinden itibaren akşama kadar bölgesel olarak devam kuvvetli yağış geçişleri görülüyor. Öte yandan yağış geçişleri gece yarısından itibaren etkisini kaybederken yarından itibaren ise güneş yeniden yüzünü göstermeye başlayacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 09:54

Meteoroloji'nin Bursa için yeni tahmin raporunda hafta sonunun ilk gününde saat verilerek kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarı gelirken, yarın ve yeni hafta açıklamaları da art arda geldi. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel olarak görülen kuvvetli yağış geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da kuvvetli yağış geçişleri bölgesel olarak devam ederken çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 13 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde kuvvetli sağanak yağış geçişleri bölgesel olarak yüzünü göstermeye devam ederken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 16 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte gökgürültülü sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzü şehre hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 15 derece olarak ölçülürken sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde ise yağış etkisini kaybederken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 10 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA SICAKLIK VE YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonunun ilk gününde yağış kuvvetli şekilde yüzünü gösterirken, yarından itibaren güneş yüzünü göstermeye başlayacak.

Buna göre hava durumu şu şekilde:

PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 21 derece, PAZARTESİ çok bulutlu 20 derece, SALI parçalı bulutlu ve güneşli 19 derece, ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 19 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (11 MAYIS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ