Meteoroloji'den Bursa için hafta sonu uyarısı geldi! Önce sıcaklık sonra yağış... (4 Ekim 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 4 Ekim 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerine kadar yükselirken bahar havası yaşanıyor. Sıcaklıklar hafta sonu da 30 derece seviyelerine yakın seyretse de pazar günü için bölgesel olarak görülecek sağanak yağış geçişleri bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 09:13

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre şehir genelinde gün içerisinde 30 derece seviyelerindeki sıcaklıkla birlikte bahar havası yaşanırken gün verilerek sağanak yağışla ilgili uyarı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde az bulutlu gökyüzü yüzünü gösteriyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde seyrederken, az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ediyor.

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 27 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK SONRASI YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde hava sıcaklıkları 30 derece seviyelerine kadar tırmanırken, pazar gününden itibaren görülecek bölgesel yağış geçişleriyle birlikte düşüşe geçecek.

CUMARTESİ pusluaz bulutlu ve güneşli 30 derece PAZAR sağanak yağışlı 28 derece PAZARTESİ sağanak yağışlı 23 derece SALI az bulutlu ve güneşli 23 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 EKİM 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ