Meteoroloji'den Bursa için art arda uyarı yaptı: Hafta sonu sıcaklık, yeni hafta soğuk ve yağış... (28 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 28 Eylül Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerine kadar tırmanırken hissedilen sıcaklık ise 33 derece olacak. Öte yandan yarın için de Bursa genelinde 30 derece seviyelerinde bir sıcaklık beklenirken, pazartesi gününden itibaren 10 derece üzerindeki düşüşle birlikte kuvvetli yağış geliyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 10:08

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda hafta sonu için gün gün sıcaklık açıklaması yapılırken, yeni haftada kuvvetli sağanak yağış ve büyük sıcaklık düşüşü için uyarı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde pusluaz bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde puslu, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 27 derecelere kadar tırmanırken az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 31 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK YERİNİ YAĞIŞA BIRAKACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde hafta sonunu 30 derece seviyelerinin üzerinde geçiren Bursa'da yeni haftada termometrelerde büyük düşüşle birlikte kuvvetli yağış etkili olacak.

PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 31 derece PAZARTESİ kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı 20 derece SALI Sağanak yağışlı 21 derece ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 23 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (28 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ