Meteoroloji Bursa'yı gün gün uyardı: Hafta sonuna kadar sıcaklık sonra yağış... (26 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 26 Eylül Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler 29 dereceye kadar tırmanırken, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hissedilen sıcaklık ise 30 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan hafta sonuna kadar yağış beklenmezken, 3 gün boyunca puslu havayla birlikte hava sıcaklık 30 derece seviyelerinde seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 10:29

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre şehir genelinde gün boyu az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olurken, termometreler ise 30 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde pusluaz bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde puslu, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 26 derecelere kadar tırmanırken az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ YOK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde termometreler hafta sonuna kadar 30 derece seviyelerine seyrederken yağış beklenmiyor. 

CUMA puslu, parçalı bulutlu ve güneşli 30 derece CUMARTESİ puslu, parçalı bulutlu ve güneşli 31 derece PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 30 derece PAZARTESİ gökgürültülü sağanak yağışlı 24 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ