Köfteci Yusuf memleketinin takımına sponsor oldu!

Bursa merkezli dev restoran zinciri Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, memleketinin takımı Karaman Futbol Kulübü'ne forma sponsoru oldu

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 08:57

2. Lig ekiplerinden Karaman FK, forma sponsorluğu için Köfteci Yusuf ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Karaman Futbol Kulübümüz, Hemşehrimiz Yusuf AKKAŞ'ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı.Anlaşma kapsamında, 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak.

Hemşehrimiz Yusuf Akkaş ve Köfteci Yusuf alesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

HERKES BURSALI ZANNEDİYORDU

Yusuf Akkaş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, 'Konya Karaman'dan taşındık' ifadesini kullanarak kökenlerine dair ipuçları verdi.

Köfteci Yusuf, 1978 yılında Bursa'nın Kızılhisar köyünde doğsa da aslının Konya-Karaman olduğunu videoda belirtti. Karaman, 1989 yılına kadar Konya'nın ilçesiydi. Orta Anadolu'nun gelişmesi maksadıyla 21 Haziran 1989’da Resmi Gazetede yayımlanan kanun ile Karaman Konya'dan ayrılarak Türkiye'nin 70. ili oldu. Köfteci Yusuf, son paylaştığı son videosunda, “Ben, Konya Karaman'dan Bulgaristan'a daha sonra İznik'e gelerek, sonrasında da Bursa Yenişehir Kızılhisar köyüne taşınan bir ailenin çocuğuyum” ifadelerini kullandı.