Köfteci Yusuf'a destek vermişti: Belediye başkanının ticari ilişkisi olduğu ortaya çıktı!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Bursa şubesinden domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'a destek verdi. Yalım'ın ticari ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 14:55

Köfteci Yusuf'un Bursa Yenişehir'deki şubesinde domuz eti çıktı. Şirket, durumu kumpas olarak nitelendirdi. Birçok yurttaş da Köfteci Yusuf'a destek olmak için restorana gidip video çekmeye başladı.

Köfteci Yusuf tartışmaları gündemdeyken Uşak Belediye Başkanı Özkam Yalım, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çıkış yaptı. Yalım"Büyük bir kumpasa geçit vermeyelim" başlığı ile paylaşım yaptı.

Yalım, paylaştığı videoda şunları dile getirdi:

"Tamamen milli sermaye ve milli girişimci olan Köfteci Yusuf'a ve işletme sahibi Yusuf Akkaş'a sahip çıkalım.

Yakınen tanıdığım Yusuf Akkaş'a yapılan linç, karalama ve yok etme saldırısına karşı küresel Fast food firmalarının ekmeğine yağ sürmeyelim.

Türkiye’de iş yapmakta büyümek 12 bin kişilik kadroya ekmek kapısı açmak bu kadar zor olmamalı. Engeller ortadan kalkmalı ve adalet en kısa zamanda tecelli etmeli."

ET NAKLİYATINI YAPMIŞ

Özkan Yalım'ın, sahip olduğu soğuk hava depolu araçlarla Köfteci Yusuf'un etlerinin nakliyesini yaptığını ve Uşak'ta bulunan bir şubesinden kira aldığını iddia edildi. Odatv'den Mert Ali Ayazoğlu'na konuşan Özkan Yalım, sahip olduğu nakliyat firması ile üç yıl Köfteci Yusuf'un et nakliyatını yaptığını ancak bir yıldan fazladır bunun devam etmediğini iletti.

BİR ŞUBESİNDEN DE KİRA ALIYOR

YalımKöfteci Yusuf'un Uşak'ta bulunan bir şubesinden kira aldığını doğruladı.

Yalım destek sebebinin Köfteci Yusuf ile olan birebir tanışıklığı ve ikili diyaloğundan kaynaklandığını, aralarındaki ticari ilişkiyle ilgisi olmadığını söyledi.