Domuz eti skandalı sonrası Köfteci Yusuf'a 'Coca Cola' çağrısı: Ayranı dene!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ürünlerinde domuz eti bulunduğunu açıkladığı Bursa'nın ünlü markası Köfteci Yusuf’a, "Kola'yı bırak, ayranı dene." çağrısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:00

Türkiye genelinde 278 şubesi ve 12 bin çalışanıyla hesaplı et ürünlerinin satışını gerçekleştiren Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmişti.

Bakanlığın açıklamasını pek çok insan “komplo” olarak değerlendirdi, pek çok vatandaş Köfteci Yusuf’a giderek alışveriş yaptı, yemek yedi.

“BOYKOTA KATIL”

Köfteci Yusuf’a vatandaş sahip çıktı ancak eleştirenler de yok değil. En büyük eleştiri konularından biri şüphesiz Coca Cola satışı. Katil İsrail’in Gazze katliamına destek verdiğini açıklayan Coca Cola’nın satışına devam eden Köfteci Yusuf’a “Boykota katıl” çağrıları yapılıyor.  İşte o çağrılardan birini Körfez’in tanınmış simalarından Yasin Borlak yaptı.

Borlak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“BEYAN ETMİŞTİN”

“Köfteci arkadaş, millet sana kumpas kurulduğunu düşündü, destek vermeye çalışıyor.

Şu bir gerçek bayiler bazen de merkezden gelen ürün yerine kendisi daha ucuza mal etmek için denemeler yapabilir. Bu risk bütün zincir restoranlar için vardır.

Ama sen ısrarla küresellerin, sana tuzak kuranların ürünlerini bu millete dayatıyorsun. Bunları kaldıracağını da beyan etmiştin, hatırlatalım.

Böyle devam edersen milli sermaye demez bu millet seni kendi haline bırakır.

Boykota katıl, bu haltı yeme.

Kola'yı bırak, ayranı dene

Demedi deme.”