Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak: Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adayları bugün belli oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP'nin Bursa ilçe belediye başkan adaylarını bugün duyuracak. Erdoğan'ın ziyareti kapsamında kentte bazı önlemler alındı. Vatandaşın toplantı noktasına ulaşımı konusunda da ücretsiz sefer desteği sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 13:31

AK Parti31 Mart yerel seçimleri için belirlediği adayları duyurmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Cumhur İttifakı'nın Bursa ilçe adaylarını tanıtacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı Nilüfer ilçesindeki TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlenecek.

MHP ADAYLARINI DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURACAK

AK PartiCumhur İttifakı'nın diğer ortaklarıyla da yaptığı görüşme sonrası Bursa'nın Mustafakemalpaşa ve Yenişehir'de MHP'nin adayını destekleme kararı almıştı. Erdoğan Bursa'da MHP'nin iki ilçedeki adayını da ilan edecek.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile yola devam kararı alan Erdoğan, bugün saat 15.00’te TOFAŞ Spor Salonu’nda AK Parti'nin ilçe adaylarını kamuoyuna açıklayacak. Erdoğan, tanıtımının ardından saat 17:00'de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek. Bursa’ya özel önem veren Erdoğan’ın kentten vereceği mesajlar merakla bekleniyor.

BURSA TRAFİĞİNE CUMHURBAŞKANI DÜZENLEMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Bursa programı öncesi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü geçiş güzergahı üzerindeki yollarda trafik düzenlemesi yaptı.

Düzenlemeye göre, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi’nin Güven Sokak kavşağından Podyumpark istikameti her iki yönde, Nilüfer Hatun Caddesi Podyumpark kavşağından Fatih Sultan Mehmet Bulvarına kadar olan güzergah her iki istikamette, Nilüfer Hatun Caddesi Uludağ Sokak ile Podyumpark arası, TOFAŞ Spor Salonu çevresinde bulunan tüm cadde ve sokaklar, Işıktepe Caddesi üzeri Fethiye Mezarlığı ile Podyumpark arası, Ata Bulvarı Gümrük kavşağı ile Fatih Sokak ve Turan Sokak istikametinden Fethiye Mezarlığı’na kadar olan yollar saat sabah 08.00 den etkinlik sonuna kadar araç trafiğine kapatılacağı, sürücülerin alternatif olarak Sanayi Caddesi - İzmiryolu Caddesi - Tuna Caddesi - Ata Bulvarı alternatif ana güzergahlarını kullanmalarının uygun olacağı belirtildi.

BURSARAY VE BURULAŞ SEFERLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplantı için vatandaşlara ücretsiz ulaşım desteği sağlanacağı belirtildi.

Aday tanıtım toplantısı için yarın BursaRay seferleri saat 13:00-18:00 arasında ücretsiz olacak. Ayrıca saat 12:00 itibarıyla Nilüfer Metro İstasyonu’ndan Tofaş Spor Salonu’na giden otobüs hatları da ücretsiz hizmet verecek.

BURSA'DAN HATAY'A GİDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa programının ardından Hatay'a giderek toplu konut teslimi ve aday tanıtım toplantısına katılacak.