CHP üstünü çizmişti... Kılıçdaroğlu ile görüşen Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz: Partimiz için çalışmaya devam edeceğiz

CHP'nin önümüzdeki yerel seçimlerde aday göstermeyeceğini açıkladığı Bursa Mudanya Belediyesi Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme sonrası paylaşımda bulunan Türkyılmaz, "Partimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 08:46

Yerel seçimler yaklaşırken CHP'nin Bursa belediye başkan adayları belli oldu.

CHP'nin Bursa'daki mevcut Gemlik, Mudanya ve Nilüfer belediye başkanları tekrar aday gösterilmedi.

Aday gösterilmeyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla karara çok sert tepki göstermişti.

Turgay Erdem alınan kararı eleştirmesine rağmen partisini destekleyeceğini açıkça ifade ederken Türkyılmaz'ın açıklaması, "bağımsız ya da başka partiden adaylık" sinyali olarak algılanmıştı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Türkyılmaz, başkentte CHP'nin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşme sonrası paylaşım yapan Türkyılmaz "HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" başlıklı gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Cumhuriyet Halk Partimizin 7. Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldik. Seçim sürecine dair değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Değerli başkanımız, çok sevdiği Mudanyamız ve Mudanyalı hemşehrilerime selamlarını iletti. Hak, hukuk, adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Partimiz ve ülkemiz için her şey çok güzel olacak.

SAAT VEREREK DUYURDU: KARAR HAKKINDA KONUŞACAĞIM

Göreve geldiği 2014 yılından bu yana temiz, dürüst, ahlaklı belediyecilik yaptığını söyleyen Türkyılmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili CHP Genel Merkezi ve Parti Meclisi'nin kararı doğrultusunda yaşanan gelişmelere dair MUDAŞ Sosyal Tesisi'nde değerlendirmelerde bulunacağını açıkladı.

Türkyılmaz, basın toplantısının 19 Şubat Pazartesi günü saat 13.00’de yapacağını bildirdi.