CHP tekrar aday göstermemişti: Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan vefa paylaşımı! "Kılıçdaroğlu..."

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vefa göstergesi olarak Tirilye Taş Mektep’te bir salona Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin verildiğini açıkladı. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde üstü çizilen Türkyılmaz, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası partisi için çalışmaya devam edeceğini bildirmişti.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 18:39

CHP'nin Bursa'da üstünü çizdiği 3 başkandan biri olan  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Vefa vurgusuyla açıklama yapan Türkyılmaz, restore edilen Tirilye Taş Mektep’teki bir salona Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin verildiğini kaydetti.

"Kılıçdaoğlu’na vefa duygularımızı iletiyoruz" başlığıyla paylaşım yapan Türkyılmaz, restorasyonunu tamamlanan ve bir bölümü müze haline getirilen Tirilye Taş Mektep’te Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin yaşatılacağını açıkladı. "Benim siyaset sahnesinde mücadele etmemde büyük destek veren, partimizin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vefa duygularımızı iletiyoruz." diyen Başkan Türkyılmaz, "İlçemizde gerçekleştirdiğimiz birçok hizmette yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımıza ilçemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

ADAY GÖSTERİLMEYİNCE KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Partisinin kendisini tekrar aday göstermediğini öğrenen Türkyılmaz, başkentte CHP'nin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü.

Görüşme sonrası paylaşım yapan Türkyılmaz şu ifadeleri kullanmıştı:

Cumhuriyet Halk Partimizin 7. Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldik. Seçim sürecine dair değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Değerli başkanımız, çok sevdiği Mudanyamız ve Mudanyalı hemşehrilerime selamlarını iletti. Hak, hukuk, adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Partimiz ve ülkemiz için her şey çok güzel olacak.