CHP'li isimden Bursa için dikkat çeken sözler! 'Amerika'nın müşterisi yapıldılar'

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yavuzyılmaz, Bursa dahil 4 ilde 4 milyon elektrik abonesinin Amerika'nın müşterisi yapıldığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2025 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2025 09:40

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz sosyal medya uygulaması X üzerinden Bursa ve Bursalılar için dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Yavuzyılmaz paylaşımında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yaşayan 4 milyon elektrik abonesinin Amerika'nın müşterisi yapıldığını belirtti.

İşte Yavuzyılmaz'ın o paylaşımı ve sözleri şu şekilde:

AK Parti’nin vatandaşın dikkatinden kaçırmaya çalıştığı gerçekler-13 ! Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki 4 milyon elektrik abonesinin topluca Amerika’nın müşterisi yapıldığını tespit ettik. Peki nasıl? ⬇️ AK Parti marifetiyle yapılan özelleştirmeler kapsamında; ❌… pic.twitter.com/MDF7yGjJ87

— Deniz Yavuzyılmaz (@yavuzyilmazd) March 13, 2025