Bursalı anneler aylardır ‘Hoş Geldin Bebek’ paketlerini bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni doğan bebeklerin ailelerine verdiği ‘Hoş Geldin Bebek’ paketleri aylardır dağıtılmıyor. Yeni doğan bebeklerin ilk bir ayda kullanabileceği ürünlerin yer aldığı paketi alamayan anneler yetkililere tepki gösterirken, bebeklerin büyüdüğü için söz konusu ürünlerin de artık işe yaramayacağını ekledi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:44

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aile, Kadın ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yıllardır sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında dağıtılan ‘Hoş Geldin Bebek’ paketleri aylardır ailelere ulaştırılmıyor.

ANNELER TEPKİLİ: AYLARDIR BEKLİYORUZ

Yeni doğan bebeklerin acil ihtiyaçları karşılamak üzere Beyaz Masa ve “Kadınız Biz” Bursa Büyükşehir Kadın Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden gelen talepler doğrultusunda dağıtılan Hoş Geldin Bebek Çantaları aylardır dağıtılmayı bekliyor.

Şikayet var üzerinden Bursalı anneler, Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sitem etti.

Şikayetvar üzerinden 4 aydır Hoşgeldin Bebek Paketini almadığını ifade eden bir anneye, Bursa Büyükşehir yetkilileri şu cevabı verdi:

İlgi 06.06.2024 tarih ve 462527 sayılı başvurunuz Aile, Kadın ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından incelenmiştir. Hoş geldin Bebek projesi Yenidoğan Hediye paketlerimiz güncelleme aşamasındadır. Kısa süre içerisinde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İşte bazı şikayetler...