Bursalı anne-babalar ücretsiz ulaşımdan ne zaman faydalanacak?

Vatandaşlar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in seçim vaatleri arasında yer alan, "Toplu taşımalarda 0-4 yaş çocuğu olan anne/babalara ücretsiz ulaşım" sözünün ne zaman gerçekleştirileceğini sordu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 11:51

BURBAK noktalarına park eden araçlardan ücret alınmaması, su fiyatlarına ve öğrenci biletlerine indirim sözlerini tutan Başkan Bozbey,  0-4 yaş arasındaki çocuğuyla beraber toplu taşımaya binen anne ya da babanın ulaşımdan ücretsiz yararlanacağını müjdelemişti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 13 Haziran günü ikincisini gerçekleştirdiği ‘Genel Değerlendirme Toplantısı’nda ise, "0-4 yaş çocuğu olan anneler, ulaşımdan ücretsiz yararlanacak. Bunun da alt yapısı hazırlandı. Uygulamaya yakın zamanda geçilecek. Böylece annelerimiz sosyal yaşama katılmış olacak." ifadelerini kullanmıştı.

WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan Bursalı vatandaşlar, seçimlerin üzerinden 5 aydan fazla bir sürenin geçtiğini belirterek,  "Ücretsiz ulaşımdan ne zaman faydalanacağız? Uygulamanın hızlıca devreye alınmasını istiyoruz." ifadeleriyle sitem etti.

BURULAŞ'ın ise söz konusu uygulamaya yönelik herhangi bir açıklaması bulunmuyor.