Bursa'ya büyük şok: İflas ve konkordato haberleri art arda geldi!

Ramazan Bayramı öncesi Bursa'da çok sayıda firma hakkında konkordato ve iflas kararı alındı. İşte iflas bayrağını çeken ve ekonomik çıkmaza giren o firmalar...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 08:10

Bursa'da iflaslarla beraber konkordato ilan eden firmalarda da hız kesmiyor.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato ilan 4 firma hakkında alınan yeni kararları duyurdu. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ise iflas eden bir firmaya ait yeni bir gelişmeyi paylaştı.

KONKORDATO İLAN ETTİLER

İskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Limoncan Tekstil Konfeksiyon Mefruşat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Tuna Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ve Moderno Koltuk Ve Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isimli firmalar hakkında yürütülen davalara ilişkin kararlar Ramazan Bayramı öncesi yayımlandı. Alınan kararlarda davi tarihleri ve geçici mühlet sürelerinin uzatıldığı görüldü.

İşte konkordato sürecindeki firmalar...

İskeletsan Mobilya Koltuk Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Limoncan Tekstil Konfeksiyon Mefruşat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Hüseyin Tuna Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ve Moderno Koltuk Ve Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

İFLAS SONRASI TASFİYE TAMAMLANDI

Hakkında iflas kararı verilen Kervan Mekanik Stor Perde Sistemleri Ev Tekstili Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında yeni bir karar yayımlandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Bursa 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla battığı açıklanan firmanın iflasının kapatıldığını duyurdu.