Bursa'nın tarihi mahallesinde Ramazan dayanışması! Pide ve gıda desteği...

Bursa'nın tarihi mahallelerinden Kurtoğlu'nda (Setbaşı), Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin destekleriyle pide ve gıda yardımı yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2025 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2025 11:36

Kurtoğlu mahallesi, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan dolayısıyla örnek bir harekete imza attı.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vasıtasıyla, mahallede ikamet eden ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı boyunca günlük 150 adet Ramazan pidesi dağıtılacak.

Yine adlarının paylaşılmasını istemeyen hayırseverlerin desteğiyle 150 aileye gıda desteği sağlanacak.

BAŞVURULAR MUHTARLIKTAN YAPILACAK

Konuyla ilgili bursahakimiyet.com.tr'ye konuşan Kurtoğlu Mahallesi Muhtarı Fatih Kapuci, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan süresince düzeli olarak her gün iki adet pide ve gıda desteği sağlanacağını aktardı.

Kapuci, sadece mahalle sakinlerine yapılacak yardımlar için muhtarlığa başvuru yapılması gerektiğini ifade etti.