Bursa'nın 47 yıllık tekstil devi duyurdu! Çok sayıda işçi alınacak

1977 yılından bu yana Bursa'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Sinateks Kumaş Dokuma Ve Örme Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, onlarca işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 19:51

Bursa'daki tekstil sektörünün dev firmalarından Sinateks, çok sayıda eleman alacağını bildirdi.

Manifaturacı olarak giriş yaptıkları tekstil sektöründe kısa sürede dev bir firma haline gelen Sinateks, işçi alımı için harekete geçti.

Kestel ilçesindeki Barakfakih Sanayi Bölgesi'nde 37 bin metrekarelik kapalı alana sahip dev fabrikada üretim yapan şirket, 35 işçi alacağını açıkladı.

SOSYAL HAKLAR AÇIKLANDI

Sinateks; 4 Diğer İmalat ve İlgili İşçiler (Elle), 2 Kumaş Açıcı, 4 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı, 2 Tekstüre İplik Üretim Makinesi Operatörü, 2 Kartelacı, 4 Çözgü Makinesi Yardımcı Elemanı (Cağlıkcı), 2 Sevkiyat Görevlisi, 2 Kalite Kontrolcü-Tekstil, 2 Tahar Makinesi Operatörü, 2 Taharcı, 2 Makine Bakım Ustası, 2 İşbağcı (Düğümcü) ve 5 İşbağcı (Düğümcü) alacak.

Yayımlanan ilanlara göre, dev fabrikada istihdam edilecek işçilere servis, yemek ve Ramazan ayında çek verilecek. Ayrıca fabrikada 3'lü vardiya sistemi olduğu belirtildi.

İŞTE YAYIMLANAN İLANLAR...