Bursa'nın 13 ilçesinde elektrikler kesilecek! Saat saat, mahalle mahalle açıklandı...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre; Bursa'da 31 Ağustos'tan (bugün) başlayarak 7 Eylül gününe kadar 13 ilçede bir hafta boyunca planlı elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Öte yandan vatandaşlar kavurucu yaz sıcaklarının yavaş yavaş Bursa'yı terk etmesi ve yağışların kendini göstermesi vatandaşları rahatlatırken elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Bursa'da elektrik kesintisi yapılacak mı? sorusuna cevap aranmaya devam ediyor. Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 12:40

Dağıtım şirketi tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir.ifadelerine yer verildi.

Öte yandan yağışların kendini göstermesine rağmen sıcaklıkların 30 derece üzerinde seyretmesi ve nem oranının yüksek olması nedeniyle Bursalılar klima veya vantilatör gibi araçlara yöneliyor. 

BURSALILAR DİKKAT: KESİNTİLER 13 İLÇEDE YAPILACAK!

Sıcak havanın pençesinden kaçıp yağışlı havalara yüzünü dönen Bursa'da yapılacak elektrik kesintilerinin liste mahalle mahalle ve saat saat açıklandı.

Kesintiler Bursa'nın  Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE KESİNTİLER YAPILACAK! SAATLERİ...

Öte yandan kesintiler31 Ağustos'tan (bugün) itibaren başlayarak 7 Eylül Cumartesi'ye kadar bir hafta boyunca  boyunca onlarca mahallede yapılacak.

BÜYÜKORHAN

GEMLİK

GÜRSU

İNEGÖL

İZNİK

KARACABEY

MUDANYA

MUSTAFAKEMALPAŞA

NİLÜFER

ORHANELİ

ORHANGAZİ

OSMANGAZİ

YILDIRIM