Bursa'daki TOKİ sakinleri isyan etti! Kullanılamaz durumdaki evler...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen 3. Etap konutlarının hak sahiplerine teslimi sonrası evlerin kullanılamaz durumda olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 09:31

TOKİ tarafından İnegöl'de inşa edilen 3. Etap konutları hayal kırıklığına sebep oldu.

Genç Gazete'de yer alan habere göre; Evlerin teslim edilmesiyle birlikte kullanılamaz durumda olduğu ortaya çıktı. Vatandaşlar tarafından paylaşılan fotoğraf ve videolarda, kapı çerçevelerinin kırık ya da eksik olduğu, banyo tesisatlarının sağlam yapılmadığı gibi pek çok sorun gözler önüne serildi.

BAŞKAN TABAN DEVREYE GİRDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaşanan sorunlar hakkında yapılan haberlerin ardından bir açıklama yaparak, üstlenici firmanın mağduriyeti gidermek için adımlar atacağını belirtti.

"SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR"

Bazı hak sahipleri ise  bölgenin sürekli kötü lanse edilmesi ve asılsız şikayetler nedeniyle itibar ve değer kaybına uğradığını belirtti.

Bir hak sahibi yaptığı açıklamada, "Pandemi ve enflasyon sebebiyle geç bir teslimat gerçekleştiği doğru. Teslim alınan dairelerde eksikleri olanlar var ve bu eksiklerin giderilmesi için proje sahipleri ile TOKİ birlikte bu sorunları kaleme alıp tek tek çözmekteler." ifadelerini kullandı.