Bursa'da termometreler 12 derece birden düşecek: Kış havası yaşanacak...

Balkanlardan gelen serin ve yağışlı hava Bursa'yı da vuracak. Termometreler 31 dereceden 19 dereceye düşerken, gün verilerek soğuk hava ve kuvvetli yağış uyarısı geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 15:05

Balkanlardan gelen serin ve yağışlı havaya dikkat. Bursa'da bir gün arayla iki ayrı mevsim yaşanacak. Pazar günü 31 derecelerini gösterecek termometrenin Pazartesi günü 12 derece birden düşerek Pazartesi günü en yüksek 19 derece seviyelerini göstermesi bekleniyor. Öte yandan yağışın neredeyse tüm Türkiye'yi etkilemesi bekleniyor.

Serin ve yağışlı havaya dikkat! Türkiye önümüzdeki hafta gözünü yağmura açacak.

Eylül ayını kapatıp Ekim ayına adım attığım günlerde Türkiye'nin batısı Baklanlardan gelen soğuk havanın etkisinde olacak.

HAVA DURUMU ADETA 'BİR GÜNDE KIŞ GELDİ' DEDİRTECEK

Cumartesi günü Türkiye genelinde haftanın en sıcak günü olacak. Bursa genelinde Pazar günü termometrelerde 31 dereceler gözükürken, beklenen yağışlı havanın etkisiyle Pazartesi gününden itibarne bu rakam 12 derece birden düşerek, 19 derecelere kadar gerileyecek. 

Pazartesi günü başlayacak şiddetli yağmur, önümüzdeki haftayı da etkisi altına alacak. Bursa'da hava durumunun 12 derecenin üzerinde derece düşmesiyle soğuk bir Ekim ayı başlangıcı olacak.

BİRÇOK BÖLGEDE ETKİLİ

Edirne taraflarından tüm Marmarayı etkisi altına alacak yağışın Batı Karadeniz ile İç Anadolu’yu da etkisi altına alması tahmin ediliyor.

BALKANLAR ESİNTİSİ ŞİDDETLİ YAĞMURLA GELİYOR

28 EYLÜL CUMARTESİ

29 EYLÜL PAZAR

30 EYLÜL PAZARTESİ

1 EKİM SALI

2 EKİM ÇARŞAMBA