Bursa'da öğrenciler yıl sonu şenliğinde doyasıya eğlendiler

Bursa Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu ‘nda ‘Yıl Sonu Şenliği’ gerçekleştirildi. Öğretmenleri eşliğinde eğitim yılı boyunca çalışan öğrenciler, yıl sonu şenliğinde gönüllerince eğlenerek, yaz tatiline girmenin heyecanını yaşadılar. 

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:09

Nilüfer ilçesi Kayapa Şehit Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleşen şenlikte,  Kan Bağışı Kampanyası, Proje sergileri, oyun parkurları, 12D sinema gösterimi,  stantlar, halkoyunları gösterileri, jimnastik gösterileri, okçuluk ve mangala tanıtımı, yiyecek ikramları ve kermes düzenlenmesi gibi pek çok etkinliğe de yer verildi.

Okul kültürünü yaşatma ve geliştirme adına, Veli- Okul işbirliğiyle düzenlenen bu şenlikte öğrenciler oyun parkurlarında doyasıya eğlendi, halkoyunları gösterilerinde ve jimnastik gösterilerinde de sahne aldı.  Müzikler eşliğinde veliler,  öğretmenler ve öğrenciler gönüllerince eğlendiler.   

GELENEKSEL HALA GETİRECEĞİZ

Şenliğe,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok, Türk eğitim Sen bir Nolu Şube başkanı Ömer Işıkoğlu,  çevre okul müdürleri, 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Okul Müdürü Ahmet Yaşar Gündüz şenliğin okulda bir ilk olduğunu ve her yıl düzenlenerek okul rutini haline getirileceğini ifade etti. Gündüz,  konuşmasında organizmaların varoluş amaçlarını sorgulamalarının onlara önemli öğretiler ortaya koyacağını bu nedenle okul olarak varoluş amacımızın öğrencilerimiz olduğunu,  okul olarak sloganlarının da her şey öğrencilerimiz için olduğunu ifade etti.  Gündüz, okulun  isminde şehit ismi bulunduğu için tüm çabaların ‘şehitlerimizin bize emanet ettiği bu güzellikleri en iyiye taşımak’ olduğunu söyledi. 

 İLÇE MİLLİ EĞETİM MÜDÜRÜ ALTINOK, ‘İYİ TATİLLER’

Okçuluk sporunu sevdiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok,  hedefi 12 den vurarak, yıl sonu okul şenliğini düzenleyen eğitimcileri kutladı ve  eğitim öğretimin son günlerini yaşayan öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulundu.