Bursa'da milli takıma destek amacıyla 4 dev ekran kurulacak!

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki gruptan çıkma açısından büyük öneme sahip maç öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sandalyeni kap gel’ sloganı ile vatandaşları Hüdavendigar Kent Parkı, Kent Meydanı, Vakıf Bera Parkı ve Eski Atatürk Stadyumu'nda kurulacak dev ekranlarda maç izlemeye davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 18:20

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki gruptan çıkma açısında büyük önemi sahip Çekya maçı öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yayınladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ‘Sandalyeni kap gel’ sloganı ile vatandaşları Hüdavendigar Kent Parkı, Kent Meydanı, Vakıf Bera Parkı ve Eski Atatürk Stadyumu'nda kurulacak dev ekranlarda maç izlemeye davet etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yapılan açıklama şu şekilde;

Bursa Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki Çekya maçını tüm vatandaşların büyük bir coşku içerisinde izleyebilmesi için ‘Sandalyeni kap gel’ diyerek Hüdavendigar Kent Parkı, Kent Meydanı, Vakıf Bera Parkı ve Eski Atatürk Stadyumu’nda (Millet Bahçesi) dev ekranlar kuruyor. Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.