Bursa Büyükşehir'de Muhtarlık İşleri Şube Müdürü görevden alındı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Cihangir Erol Almaç görevden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 10:44

31 Mart Yerel Seçmleri'nde el değiştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde atamalar ve görevden almalar sürüyor.

En son olarak Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü'nün başındaki Cihangir Erol Almaç kızağa alındı.

Almaç'ın yerine vekaleten Barbaros Cihangir atandı.

MUHTAR TEPKİ GÖSTERDİ: SESSİZ KALAN MUHTARLARI KINIYORUM

Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesinin Muhtarı Mesut Sakar, söz konusu kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eleştirdi.

Bursa Büyükşehir belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Şube Müdürü Cihangir Erol Yalmaç görevden alınmasını üzüntü ile karşıladığını belirten Sakar, "Gece dahi telefonu açan, her muhtarın sorunu ile yakından ilgilenen, her mahallenin derdini kendi derdi sayan; çalışkan, azimli, dürüst bir insanı görevinden almak yakışmadı. Bu büyük bir hata bu hatadan umarım biran önce geri dönülür. Bu duruma sessiz kalan muhtar arkadaşlar sizleri de ayrıca kınıyorum. Birisini seviyorsanız ve o kişinin işinde iyi olduğunu söylüyorsanız o kişiyi korumak sizin boynunuzun borcudur. Bugün dürüst şerefli bir insana uzanan bu el hepimize uzanmıştır. Herkesi korumaya ve sahip çıkmaya davet ediyorum. Herkesi bu konuda vicdanı ile baş başa bırakıyorum." dedi.

"HEP BERABER BELEDİYEYE GİDELİM"

Sakar diğer bir paylaşımında, "Tüm muhtar arkadaşlarımın sahip çıkmasını beklerim. Bursa Büyükşehir Belediyesi umarım bir an önce yeşermiş bir ağacı kesmekten vazgeçer. Hepimizin derdini kendi derdi sayan dürüst bir insana sahip çıkmak gerekir. 'Birisini korudunuz hak olanı doğru olanı savundunuz' diye kimse sizi görevden almaz ya da hizmet alamayız korkunuz olmasın hizmeti size değil halka yapıyorlar Dik duruş gerekir. Cihangir Erol Yalmaç müdürümüz için gerekirse hep beraber belediyeye gidelim" ifadelerini kullandı.