Bursa Büyükşehir'de kritik atamalar! İsimleri resmen açıklandı

Mehmet Yıldız'ın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan iki isim resmen açıklandı. Öte yandan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı da değişti. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 11:56

Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratik atamalar tam gaz sürüyor.

Bursa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirileceği açıklanan Mehmet Emin Direkçi ve Mehmet Tözün Bingöl'ün atamaları resmileşti.

Direkçi; Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın bağlı olduğu genel sekreter yardımcısı oldu.

(Mehmet Emin Direkçi)

Bingöl ise; Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştime Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan sorumlu Genel sekreter yardımcısı olarak atandı.

(Mehmet Tözün Bingöl)

Mehmet Yıldız da Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın bağlı olduğu genel sekteter yardımcısı olarak görevini yürütürüyor. 

ATAMA BEKLEYEN BİR MAKAM KALDI

Mehmet Yıldız'ın vekaleten yürüttüğü diğer bir genel sekteterlik yardımcısı görevine de eski emniyetçilerden Ali Altınsoy'un getirilmesi bekleniyor.

Atama gerçekleşirse; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlıkları Altınsoy'a bağlı olacak.

(Ali Altınsoy)

SAĞLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANI DA BELLİ OLDU

Öte yandan Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na Düşünsel Şentürk atandı. AK Parti döneminde Kırsal Hizmetler Daire Başkanı olan Düşünsel Şentürk, geçtiğimiz yıl görevden alınmıştı.

(Düşünsel Şentürk)