Bursa Büyükşehir'de Güney Özkılınç'ın görev yeri değişti!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atanan Güney Özkılınç'ın görev yeri değiştirildi. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 09:15

31 Mart Yerel Seçimleri'nin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde atamalar sürüyor.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yaparken Başkan Bozbey'in Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na atadığı Özkılınç'ın görev yeri değişti.

ÖZKILINÇ'IN YERİNE US GELDİ

Özkılınç, Temmuz ayında kurulan Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'nın başına getirildi. Özkılınç'ın yerine ise geçtiğimiz yerel seçimlerde Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü olan Mehmet Us atandı.

Yapılan görev yeri değişikliğiyle ilgili açıklama yapılmadı.

GÜNEY ÖZKILINÇ KİMDİR?

1969 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. 1995 yılında Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Bölümünü bitirdi.

Bursa Erkek Lisesi, Bursa Kız Lisesi ve Necatibey Kız Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yaptı. 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Lise Ders Kitapları Yazma Komisyonu’nda Dil Uzmanlığı görevinde bulundu. 2015-2024 yılları arasında sırasıyla Nilüfer Belediyesi ve Küçükçekmece Belediyelerinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini yürüttü.

Yayınlanmış dokuz kitabı bulunan Güney Özkılınç, birçok kitaba yayın koordinatörü ve proje sahibi olarak katkı sağlamıştır.

Hâlen Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı görevini yürütmektedir.