Bursa Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız onlarca personel alacak! En az 32 bin TL maaş...

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirketlere, KPSS şartı olmadan en az 32 bin TL maaşla 130 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 16:58

Bursa'da özel sektörden kamu sektörüne geçmek isteyenler için iş ilanları yayımladnı. İşte İŞKUR üzerinden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen KPSS şartsız kamu personeli iş ilanlarının ayrıntıları...

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BİNTED ve BURFAŞ, KPSS şartı olmadan en az 32 bin TL maaşla çok sayıda çalışan alacağını bildirdi.

BİNTED: 110 PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEK 

Belediyeler, diğer kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere kooperatif, kooperatif birlikleri ve kurumların projelerinin geliştirilmesinde işbirliğine yönelik çalışma ve organizasyonlar yapmak üzere 1991 yılında faaliyete başlayan Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar, İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi (BİNTED) onlarca personel alacak.

BİNTED'den yapılan açıklamaya göre;  30 şoför, 30 iş makinesi operatörü, 10 tanker şoförü, 10 tamir ustası, 10 mekanik bakım onarım ustası, 10 iş makinesi tamir ustası ve 10 oto elektrik ustası istihdam edilecek.

İŞTE BİNTED İŞ İLANLARI VE İSTENEN ŞARTLAR... Şoför İş makinesi operatörü Tanker şoförü Oto tamir ustası Mekanik bakım onarım ustası İş makinesi tamir ustası Oto elektrik ustası

BURFAŞ 20 PERSONEL ALACAK

Sosyal tesisleriyle Bursalı vatandaşlara uygun fiyatlı olarak hizmet veren Bursa Büyükşehir Belediye İktisadi Teşekkülü BURFAŞ çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde bulunan BURFAŞ 20 personel alım ilanı yayımladı.

Söz konusu ilanlarda 15 barista, 2 ritim sanatçısı, 1 sol klarnet sanatçısı, 1 mey-zurna sanatçısı ve 1 kaval sanatçısı alınacağI belirtildi.

NE KPSS NE DE ÜNİVERSİTE MEZUNİYETİ ŞARTI VAR

Genellikle en az lise mezunu olma şartı aranan ilanlardada başvurulacak mesleğe göre yaş şartı değişiyor

Söz konusu ilanlara 5 Mart tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

İŞTE BURFAŞ İŞ İLANLARI VE İSTENEN ŞARTLAR... Barista Ritim Sanatçısı

Sol Klarnet Sanatçısı Mey-Zurna Sanatçısı Kaval Sanatçısı