Açılışını Bozbey yapmıştı: Bursa'daki o stadyum kiraya verilecek!

Bursa'daki İbrahim Yazıcı Stadyumu'nun kiraya verilmesi belediye tarafından ihale açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 11:25

Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler mahallesindeki Caddesi Güneş Sokak’ta bulunan stadyum ve tribün alanı kiraya verilecek.

Bursaspor’un merhum şampiyon başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan stadyumun KDV hariç aylık 150 bin TL'den kiraya verilmesi hedefleniyor.

İHALENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kiraya verilecek stadyumda; 6900 kişilik tribün alanı (1000 Kapalı+5900 Açık), soyunma odası ve  dinlenme odası vb. amaçlarla ayrılmış kapalı odalar bulunduğu belirtildi.

14 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'te yapılacak ihaleyle stadyum,  30.06.2025 tarihine kadar kiraya verilecek.

İhale, Nilüfer Belediye Encümeninde yapılacak.

AÇILIŞINI BOZBEY YAPMIŞTI

Stadyum, İbrahim Yazıcı’nın 5. ölüm yıl dönümünde dönemin Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından törenle açılmıştı.

Stadyumun açılışında konuşan Bozbey, “Bursaspor’un adını tarihe altın harflerle yazan, ölümsüz Başkan İbrahim Yazıcı’yı andığımız gündür bugün. Ona olan sevgimizi, ona olan minnetimizi, adını yaşatarak gösterdiğimiz gündür bugün. Nilüferliler olarak onun adını bu kentte yaşatmaktan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Bizim için, en büyük onurdur bugün. Onu hala çok özlüyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bursaspor’u şampiyon yapan bir başkanın adını unutulmaz kılan, bizim için gurur abidesidir bu stadyum. Bu Stadyum, onun adını gelecek nesillere de taşıyacak ve İbrahim Yazıcı adıyla yaşayacak, adıyla yaşayacak” şeklinde konuşmuştu.