Bursa Orhangazi Belediyesi Gazi Cup 2024 Tenis Turnuvası başlıyor.

Spor ile iç içe olan şehir Orhangazi'de Gazi Kupası Tenis Turnuvası'nın bu yıl ikincisi düzenlenecek. Orhangazi Belediyesi'nin Orhangazi Tenis Kulübü ile birlikte organize ettiği turnuva, 13 Eylül tarihinde başlayıp turnuvanın finali 23 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Orhangazi Belediyesi Göl yanı Tenis Kortlarında yapılacak olan turnuva, tek kadınlar, tek erkekler, yeni başlayan tek kadınlar ve yeni başlayan tek erkekler olmak üzere 4 kategoriden oluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 14:12

Turnuva ile ilgili Başkan Bekir Aydın'ın yaptığı açıklamada, "Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Tenis Cup 2024 için en az sporcularımız kadar bizler de heyecanlıyız. Şehrimizde böyle kaliteli bir spor yapıldığı için mutluyuz. Sporun her alanına ilgiliyiz ve tenis alanında da şehrimizden başarılı isimlerin çıkacağına inancımız tam. Düzenlemiş olduğumuz turnuvaya ilginizi ve katılımınızı bekliyoruz. Katılacak olan sporcularımızı şimdiden tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Tenis Kulübü tarafından düzenlenecek turnuva, Orhangazi Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği önem açısından dikkat çekiyor. Belediye, sporla ilgili etkinliklerine ilerleyen günlerde de devam edecek.