Kargolar arefe ve bayram günlerinde çalışıyor mu? MNG, Yurtiçi, Sürat, Aras Kargo dağıtım yapıyor mu?

Kargoların çalışıp çalışmadığı, arefe günü ve bayramda çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Kargolar bayramda pazartesi günü (bugün) ve salı günü çalışıyor mu, açık mı, dağıtım yapıyor mu ve kargo gönderimi yapıyor mu sorusu milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda da ramazan ve kurban bayramı tatili dolayısıyla operasyonel faaliyetlerinde değişiklik yaptıklarını duyuran kargo firmaları, şubelerinin bu süreçteki çalışma takvimlerini sunmuşlardı. Peki, Ramazan Bayramı kapsamında bayramda kargolar çalışıyor mu? 8-9-10-11-12 Nisan Kolay Gelsin, Trendyol Kargo, Hepsijet, MNG, Aras, Yurtiçi, Sürat Kargo açık mı? İşte, o detaylar

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 12:09

Kargolar Ramazan Bayramı'ndaaçık mı sorusu, bayram haftası içerisinde gönderilerini gerçekleştirecek olan pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor.

Pek çok vatandaş, kargolar bayramda çalışıyor mu sorusu ile konuya cevap arıyor. Kargoların resmi tatil dönemlerinde kapalı olması dolayısıyla çalışma takvimi merak ediliyor.

Peki, 8-9-10-11-12 Nisan'da MNG, Aras, Yurtiçi, Sürat Kargo açık mı? İşte, o detaylar...

KARGOLAR RAMAZAN  BAYRAMI'NDA AÇIK MI?

Kargolar bayram tatili boyunca operasyonlarına ara verecek. 9 Nisan 13.00 itibariyle başlayacak olan resmi tatil, 10-11-12 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

Kargoların pazar günü de çalışmadığı hesaba katılırsa, kargo firmalarının 13 Nisan Cumartesi günü faaliyete başlayacağı söylenebilir.

8-9 NİSAN GÜNLERİNDE KARGOLAR AÇIK MI?

Kargolar, 8 Nisan'da tam gün, 9 Nisan'da ise yarım gün açık olacak.