BURSA BÜLBÜLÜ HAKKINDA MERAK EDİLENLER | Bursa Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bursa Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları filmi izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Bursa Bülbülü filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturuyor. Peki Bursa Bülbülü oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 10:24

Senaryosunu Ata Demirer kaleme aldığı Bursa Bülbülü filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. Peki Peki Bursa Bülbülü oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bursa Bülbülü, kendi kasetini çıkarmak için çabalayan Cengiz'in hikayesini konu ediyor. En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın'ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin'in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Ata Demirer - Cengiz Cem Gelinoğlu - Taşkın Özge Özacar - Arzu Tarık Papuççuoğlu - Şerafettin Melek Baykal - Zeliha Celil Nalçakan - Osman Toygan Avanoğlu - Doktor Fatih Neslihan Arslan - Bülent Ersoy Ramiz Mullamusa - Küçük Emrah Seda Türkmen - Sevda Bedir Bedir - Cazgir