Hava Durumu

CHP'nin Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç kimdir?

CHP Bursa Mudanya'da Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen isim Deniz Dalgıç oldu. Peki CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç kimdir? Deniz Dalgıç ne iş yapıyor ve kaç yaşında? İşte Deniz Dalgıç ile ilgili tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
CHP'nin Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç kimdir?

DENİZ DALGIÇ KİMDİR?

Deniz Dalgıç, Türkiye ve ABD'nin önde gelen üniversitelerinde eğitim almış bir mühendis olarak öne çıkıyor. Ayrıca, aile şirketlerinde yapı sektöründe faal olarak çalışmanın yanı sıra TED Bursa Koleji'nde uzun yıllardır eğitim sektöründe aktif rol almış ve ödüllü bir sporcu olarak tanınmıştır.

Deniz Dalgıç, 1969 İstanbul doğumlu olup, Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde eğitim görmüştür. ABD Kaliforniya Santa Clara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde doktora yapmıştır. Yonca İnşaat'ı yöneten babasıyla birlikte TED Bursa Koleji'ni kurmuş ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır.

Deniz Dalgıç, evli ve iki erkek çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Dalgıç, lise yıllarında basketbola ilgi duymuş ve üniversite eğitimi sırasında Efes Pilsen'de profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Halen basketbola yorumcu ve oyuncu olarak katkı sağlamaktadır. CHP'nin Mudanya Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Deniz Dalgıç, çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle de kamuoyunda tanınıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.