Hava Durumu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi kim oldu? Beşiktaş’ın Avrupa Ligi rakipleri ve maç fikstürü 2024 belli oldu!

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi rakipleri bugün gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli gerçekleştirilen kura çekimi ile netleştirildi. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakipleri kim oldu? sorusu da siyah-beyazlı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen 2024/25 UEFA Avrupa Ligi kura çekimi UEFA’nın resmi internet sitesinden takip ediliyor. Peki, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman oynanacak?

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakibi kim oldu? Beşiktaş’ın Avrupa Ligi rakipleri ve maç fikstürü 2024 belli oldu!

Temsilcimiz Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi rakipleri belli oldu. 30 Ağustos UEFA kura çekimi ile birlikte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri netleştirildi. Yeni transferleriyle birlikte güçlü bir kadro oluşturan Beşiktaş, Avrupa arenasında da büyük başarılar elde etmek istiyor. Peki, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş’ın Avrupa Ligi rakipleri hangi takımlar oldu?

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ RAKİPLERİ KİM OLDU?

UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar 30 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te başladı. Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen 2024/25 UEFA Avrupa Ligi kura çekimi UEFA’nın resmi internet sitesinden takip ediliyor. Lig aşamasında ilk maç 25-26 Eylül, son maç ise 30 Ocak 2025 tarihinde oynanacak.

BEŞİKTAŞ: Frankfurt, Ajax (D), Maccabi Tel Aviv, Lyon (D), Malmö, Bodo/Glimt (D), Athletic, Twente (D)

8'ER MAÇ OYNANACAK

Yeni sistemde takımların maç sayısı 6'dan 8'e çıkacak. Yani lig aşamasında 4'ü iç saha 4'ü deplasman olmak üzere toplam 8 maça çıkılacak.

SON 12 SIRA VEDA EDECEK

Ligde ilk 8 sırayı alan takımlar direkt olarak son 16 turuna yükselecek. Son 16 turuna çıkacak olan diğer 8 takım ise ligi 9 ila 24. sırada tamamlayan ekipler arasındaki play-off maçları sonrası belli olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.