Hava Durumu

Aziz Yıldırım-Ali Koç canlı yayını ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım-Ali Koç hangi kanalda canlı yayına çıkacak?

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un canlı yayına çıkma çağrısını kabul ettiğini açıkladı. Koç ve Yıldırım'ın, bir televizyon kanalında bir araya gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe camiası tarihi buluşmaya kenetlenirken Aziz Yıldırım-Ali Koç canlı yayın ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları da merak konusu oldu. Aziz Yıldırım-Ali Koç canlı yayınıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 21:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 22:52
Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bugün yaptığı canlı yayına çıkma teklifine başkan adayı Aziz Yıldırım'dan cevap geldi. Yıldırım, canlı yayına çıkmayı kabul etti.

AZİZ YILDIRIM: "BU AKŞAM CANLI YAYINA ÇIKACAĞIZ"

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM-ALİ KOÇ CANLI YAYINI HANGİ KANALDA?

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un hangi kanalda canlı yayına katılacağı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği program Habertürk TV ekranlarında saat 23.00'da başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.