Hava Durumu

Moral bozmak yok ama!

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2019 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 08:20

Bursaspor TFF 1. Lig'in 5. hafta maçında deplasmanda Adana Demirspor'a çok kötü bir oyunla 4-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası teknik direktör Yalçın Koşukavak alınan yenilgiyi neredeyse tamamen hakem Özgüç Türkalp'e bağladı. Maç ile ilgili olarak Burak Kapacak'ın sakatlığı takımı etkilemiş. Burak Altıparmak'ın pas kalitesini artırsın diye kanatta başlaması tam bir fiyasko. Bursaspor takımı evet bir oyun felsefesi geliştiriyor. Yalçın hocayı burada sonuna kadar desteklesem de gol atmak için şut ve orta yapmanız gerekiyor. Biz Adana Demirspor maçında belki 20 kez çizgiye indik ancak orta yapmak yerine hep geriden destek yapan oyuncuya pas seçeneğini kullandık. Lato insiyatif alıp o şutu atmasa golü de bulamayacaktık. Ayrıc evet bir felsefemiz olması lazım ama Adana ekibinde tam 15 kez oyuncular kendini yere bıraktı. Hocamız bu ligi bilmiyorsunuz demişti ancak ligi yakından tanıyan takımlara daha dikkatli olmalyız. Mesela et yemeğini meyve bıcağı ile yemememiz gerekiyor! Yenilgiyle ilgili son olarak ise geçen sezon Real Madrid, bu sezon da Barcelona lige ne kadar kötü başladı herkes biliyordur. O yüzden zaten bu futbol her maçı kazanamasınız, o yüzden buradan gereken dersleri çıkarıp önümüze bakmalıyız...

GERİLİMİ DÜŞÜRELİM HOCAM!

Şimdi gelelim Yalçın Koşukavak-basın gerginliğine. Geçen hafta kazanılan Osmanlıspor maçı sonrası basına sert konuşmaya başlayan Yalçın hoca, hafta içindeki basın toplantısında bu tavrını sürdürmeye devam ettirince pamuk ipliğine bağlı camiada ilk fitili ateş-ledi. Bu arada olaya taraftar da katıldı ve camiada artık kangren olma noktasına gelen taraf tutma olayı başladı. Henüz 5. haftada bunları yaşamamız gerçekten kötü ama şöyle gerçekleri de görmemiz gerekiyor;
1-Sadece iç saha maçlarına ve bazı deplasmanlara gelen ama Özlüce'deki antrenmanlara neredeyse hiç gelme-yen meslektaşlarım camiayı yönlendirmeye çalışmayı bıraksınlar.
2-Yalçın hoca sözlerinde doğrudur ancak Bursa gerçeklerini görmeli ve kendi fikri olmayıp sadece taraftarların merak ettiği konuları kendisine soranlar olacaktır. O da buna göre davranıp bu fitili ateşlememeli.
3-Kulüpte acil olarak iletişim departmanı geliştirilmeli. İç-dış saha maçlarında takımı kim takip ediyor, idmanlara kimler geliyor takip edilip ona göre değerler verilmeli. Ayıca geçtiğimiz hafta oyuncu röportajları oldu mesela hiç olmayacak şeyler yaşandı maalesef. Bu konuyu da şimdilik böyle kapatalım ve unutmayalım; Sen, Ben yok, Bursaspor var!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.